Äckel päckel!

2009-07-31

Hela sommaren regnar bort, helt otroligt. Men det är ju så... Om man får tidiga veckor med strålande sol och värme, så får man lida för det resten av sommaren. Så undrar omvärlden varför skandinavier är så tråkiga å grå???

 

Sen förstår jag inte det här "vi-måste-ha-minst-en-dörr-öppen-för-det-är-sommar"-syndromet som väller in över folk och kväver dem. Det är 13°C ute!? STÄNG DÖRREN!!! Hade det varit november och lika kallt hade vem som helst skrikit sig blå för att man inte ska släppa ut värmen. Men nej, inte nu... Nu är det ju sommar!

 

Inte ens krypen vill vara utomhus... Usch!!!

Gratis underkläder från Björn Borg?

2009-07-30

Huuuuur går det till!?

2009-07-29

Seriöst... hur går det till!? Jag har suttit framför datorn större delen av dagen och programmerat, eller iallafall försökt åstadkomma nånting i stil med programmering. Men det enda jag har åstadkommit de senaste 4 timmarna är ett fel, ett sketet fel som jag varken förstått mig på, och än mindre, kunnat göra nåt åt.

 

Kan ni förstå hur fruktansvärt värdelös jag har känt mig?!

 

Så vaknade herr Blond till liv efter en hel dag på jobbet och en kväll i skogen, och jag var inte sen med att skicka över filen till honom. "Det funkade väl hur bra som helst?" ... SERIÖST?! Varför funkar inget nånsin åt mig, men alltid åt alla andra?!?! Och det kvittar ju att vi försökt rätta till felet med allt vad herr B har kommit på, det funkar ändå inte hos mig... Nåväl, då har jag ju iallafall inte gjort fel! Kan jag känna mig mindre värdelös nu?

 

Då var man garanterad ökad skuld...

2009-07-28

...hos CSN Yeeey!!! Det var sjukt skönt att få reda på tbh {#emotions_dlg.lip} Jag har varit lite smånojig över det, för man vet ju aldrig vad de kan hitta på med sina korkade regler...

 

Jag har dessutom spenderat dryga timmen på banken idag, där jag själv (som inte har så bra koll) hade bättre koll på saker å ting än vad min bankman hade. Som tur var löste det sig såsom jag själv ville tillslut!

 

Vädret har varit kanon också, så det bådade gott för att ge mig själv några km i kroppen... Tyvärr var det sjuuukt drygt idag, men för det belönade jag mig själv med lite melon och soppa såhär på kvällskvisten!

Gratis är gott!

2009-07-27

Gratis är gott, visst är det väl så? Extra gott blir det när man dessutom själv får plocka bären och laga nåt av dem! Jag böna och bad till min mor att hon skulle göra spottsoppa åt mig... hihi å det fick jag! MUMS ![:D](/img/smilies/grin.png)

 

 

Någon som kan gissa varför vi kallar det för spottsoppa?

 

Konspirationsteorier 9/11

2009-07-27

Bästa frukosten på väldigt länge!

2009-07-27

 

Nog för att jag har varit vaken ett par timmar, men jag drog ut lite på frukosten, som för övrigt var den godaste på väääldigt länge! ![:D](/img/smilies/grin.png) Mannagrynsgröt med kanel å socker och egenplockade färska blåbär... Galet gott!

 

 

 

Apropå ingenting...

2009-07-26

 

Jag satt precis och kollade lite på Aftonbladet.se och självklart fanns där nya nyheter om MJ the King. Kom att tänka på att jag faktiskt har en docka med honom som dessutom sjunger ^^ Fick den i födelsedagspresent för många herrans år sedan.. Ska nog vara väldigt rädd om den framöver... eller vad tror du?

 

 

Ågren är tillbaka ^^

2009-07-26

Nu såhär efter pajen och en inte allt för nyttig middag, känner jag mig smälltjock å dömätt... Undrar om jag kommer orka pallra mig ut lite senare ikväll,

det är ju trots allt ganska fint väder :/

Till och med tänderna är blå!!!

2009-07-26

Ibland är det bra att man är frågvis, idag innebar det att jag fick med päronen ut på blåbärsjakt... Fast de var inte så svåra att övertala, jag lockade med en blåbärspaj och vi hade en deal! På med stövlarna och sen bar det av ett par mil ut i skogen!

 

 

Händerna, läpparna å till och med tänderna är blå på mig. Förstår inte alls varför... ![:P](/img/smilies/wink.png) Efter 1½h hade vi plockat ihop ca 10 liter! Det blir många pajer det!

 

För exakt ett år sen...

2009-07-26

... öppnade jag ett mail från "Guinness World Records Magazine", där de skrev att de ville göra en intervju med mig till kommande augustinummer! Dagen innan, den 25/7 förra året alltså, köpte jag FRIDA där jag och Sofi var med i en annan intervju.

 

 

Klicka på bilderna för att läsa intervjuerna!

 

Det är väl bara att konstatera att jag hade fullt upp med div. media vid den här tidpunkten förra året ![:)](/img/smilies/happy.png) Men kul var det!

 

Vad gjorde du för ett år sedan exakt? {#emotions_dlg.happy}

Mr. Ågren är borta!!

2009-07-25

Bortförklaringarna höll sig borta trots att vädret är detsamma som alla andra dagar när bortförklaringarna tagit över. Mr. Ågren är borta och nu är den där lilla kullen passerad. Skönt flås, svettig å nerregnad... det är då Ågren försvinner.

{#emotions_dlg.greedy}

nathalie.poäng++;

 

... and back again!

2009-07-25

Va skönt det var att sova i sin egen säng inatt, sov som en stock! Vi gjorde iordning frukost åt oss innan vi satte igång med våra idéer. Själv kom jag på att jag faktiskt kunde göra lite nytta snarare än att bara stirra på som en dum åsna, så jag tog mig för badrumsdörren som sett ut som skit. Jag började skrapa bort all överflödig färg och sandpapprade i all evighet ^^ Men bra blev det, hoppas jag iallafall...

 

Klockan passerade tolv och jag ringde Emil som låg å sov. Vi, eller snarare jag, bestämde att vi skulle ses inne i stan 15min senare eftersom vi skulle på jeansjakt åt honom. Mission accomplished! Vi traskade upp till lägenheten igen där pappa hade förberett hemfärd och sen åkte vi och käkade lunch - kyckling och jordnötssås på Spicy Hot! Iiiik, ännu en synd!!! Vi tog oss bort till vattnet och smaskade gott i solskenet innan vi sa byebye och for hemåt!

 

       

 

Vi kom dock inte så långt eftersom jag kom på den geniala idén om att svänga förbi Blomsterlandet och se ifall de hade likadana krukor som jag redan har i v-rummet. Tyvärr och icke sa nicke, några såna finns det inte kvar sa tjejen i kassan och skakade på huvudet. Men jag misströstade inte för det, eller så var det kanske det jag gjorde, för jag köpte ett par andra krukor som fick mig att storkna när jag skulle betala dem ^^ Jag måste lära mig att kolla på prislapparna innan jag går till kassan... Men just den ovanan tror jag att jag ärvt av min mor, hon är precis likadan ![:P](/img/smilies/wink.png) Och syndens helg som det tycks ha blivit, lurade pappa på mig en Magnum Temptation, supergod!

 

Så snart jag kom hem slog jag igång datorn och påbörjade laddningen av MP3 eftersom jag så fint planerade att springa vid 20:00. Abo, ajo... för vad händer nu när jag sitter och skriver det här? Det börjar ÖSREGNA!!!

 

 

Vädergudarna är emot mina så kallade träningspass och fuckar upp mina rutiner! Damn you Thor !!!There...

2009-07-25

Ja, igår tvingade jag med mig pappa ner till Norrköping, men han var väl kanske inte så svår att övertala! Efter en snabb tankning och en pizza på Statoil (ja, pappa var försökskanin.. själv stod jag över allt), stannade vi till i Sköllersta och tog en varsin hemgjord glass i bägare. I skogen intill kryllade det av blåbär, så jag kunde inte motstå att ta på mig mina illröda stövlar och klampa ut för att fylla bägaren!

 

Precis när vi hade kommit innanför dörren ringde snubben som skulle komma å reparera min spis/ugn/diskmaskin. Inget allvarligt, bara lite småsaker som skulle fixas... Det slutade i vilda diskusioner ang. tullar och flera hundra liter sprit ^^ En sån ful en ![;)](/img/smilies/secret_laugh.png)

 

När det väl var fixat styrde vi mot Ingelsta och Mediamarkt och efter 40min i kö till servicen kunde jag lämna in vårat PS3... Gissa om laserna är trasig eller om lasern är trasig. Då var man spellös i ca 6 veckor framöver... Så jävla typiskt! Som tröst köpte jag skydsplast till min mobil och en liiiten superrosa MP3 istället ![:P](/img/smilies/wink.png) Perfekt att ha när jag är ute å springer eftersom den går att "knipsa" fast i sportbhn!

 

Väl hemma igen efter en vända på Bauhaus knorrade magen efter mat och Rosa Pantern lockade, usch å fy på mig, men jag syndade gyros i pitabröd! Klockan tickade och kvällens film var Gangs of New York och pappa grottade sig ner i soffan, själv kliade jag mig i huvudet åt den obegripliga koden som befann sig överallt på skärmen. Plötsligt snarkade det i örat på mig och pappa hade slocknat ^^

 

Bambi på besök!

2009-07-23

De är väl så sjuuukt fina?! Ändå tills de äter upp alla knoppar i rabatterna ^^ Grannen råkade ut för just det... inte en enda knopp finns kvar! Hahaha stackare!

 

 

Sen har jag lagt upp lite mer bilder i "Sommar i Degerfors" för den som är nyfiken. Här kommer några thumbs dock ![:)](/img/smilies/happy.png) Enjoy!

 

 

 

Undrar vad de skulle säga nu?

2009-07-23

För några veckor sedan så fick jag köra in min lillbrorsa till akuten efter att han hade sparkat upp hela stortån. Stora sprickor hade typ fått halva tån att lossna ^^ Klockan passerade 00:40 innan vi ens fick träffa en sköterska, hon var helt knäpp... Seriöst, hon hade passat bättre som dagisfröken framför nåt annat. Min brorsa som är 18år, kunde inget annat än att himla med ögonen åt mig å se förbannad ut ^^

 

Hursom... Hon tittade på såret och skrattade lite hånfullt - "Det där är ju bara en liten ytlig spricka, men jag ska hämta en kollega som också får titta på det". Jag höll på att smälla av, en ytlig spricka?! Tror hon verkligen vi skulle köra till akuten mitt i natten för en liten spricka?! Hennes kollega kom in (en riktig bitterkärring som förmodligen var grinig över att behöva gå ifrån sitt kaffe), hukade sig lite, tittade över glasögonen och väste - "Åkte ni in för det här?! Såna små plåster har vi inte här... Ni får ta ett sånt här sålänge, men ni får väl byta till ett vanligt plåster när ni kommer hem!". Hon stormade ut och kvar satt brorsan i sängen och jag stod där med hakan tappad i golvet. Seriöst?!

 

Nu har det gått drygt två veckor och tån ser åt helvete ut! Jag undrar vad de skulle säga om de såg den nu?! För jag antar att den inte ska se ut såhär om det bara hade rört sig om en ytlig å fånig liten spricka...

 

 

Jag som trodde jag skulle spara pengar...

2009-07-22

... genom att ta med mig mina mattor hem och tvätta dem själv ute på gården, men icke sa nicke. Det visade sig vara kemtvätt på båda mattorna så det var bara att skicka in dem till Karlskoga. På fredag får jag hämta ut dem igen mot 700;- ^^ fy fan... Nåväl, om jag nu vill ha det rent å fint i lägenheten så får det väl kosta antar jag. Bättre det än att jag tvättar sönder dem så de blir sönderluddade och fula!

 

 

Yes!!!

2009-07-22

Inte ett enda moln på himlen!!! Gud va skönt, äntligen en dag med massa solsken...

Bara för att jag säger så kommer det säkert mulna igen på 30min och börja hagla {#emotions_dlg.shot}

 

Då var man i Dfs igen...

2009-07-21

... efter drygt en vecka i Malung hos Mr.B. Det var sjukt drygt att köra hem idag, kändes som att vägen till sträckts ut av alla besökare från veckan och som grädde på moset ösregnade det hela vägen hem.

 

Det har varit fullt upp hela veckan, trots det trista vädret. Lite utgång till Parken där det dansades överallt, god mat och lite sällskapsspel ;D Tyvärr är det väl inte det roligaste kvar, det är dags att ta tag i lite skolgrejer medan det fortfarande finns ledig tid kvar på sommarlovet. Men nog om det för idag iallafall, nu ska jag slå mig ner i stolen här med en filt och kolla på So You Think You Can Dance! Men först, här kommer lite små bilder från veckan... Tyvärr var det inte ljust nog inne i nåt av tälten eller nånstans i parken för att det skulle bli några bra bilder :/

 

 

w0_ot...

2009-07-20

Hmm... alltså, ska man nu låtsas vara jag, så kan man väl iallafall använda sig av min dialekt och mitt typ av språk??? Omg plz wtf n00b assååååå... eller vadå, låter jag inte så i vanliga fall? ^^

 

Dags att svänga på kjolen!

2009-07-17

Ikväll är det dags att svänga på kjolen, men det hade underlättat om jag faktiskt haft någon ^^

 

Det har varit en jättefin dag idag, och jag tror tom. att jag fått lite färg igen! Mr.B fintrimmade gräsmattan medan jag stekte med systeryster och passade på att läsa lite om allt sånt där oviktigt som programmering... Tyvärr faller mitt humör i botten så fort allt som har med kod att göra kommer på tal, så det var bara att sluta med det om jag inte skulle tappa humöret helt.

 

Nu ikväll får Mr.B dessutom besök av två lumpenpolare, så då bär det av till parken för lite dans (hur det nu ska gå till ^^) och massa musik.

 

Lite smådött...

2009-07-16

Jo, det är lite smådött på bloggfronten, svårt att hinna med att skriva något alls faktiskt ![:P](/img/smilies/wink.png) Men just nu befinner jag mig uppe i Malung hos Mr.B och det är folk ööööverallt ^^ Det är nämligen den årliga dansbandsveckan, så det är fullt i byn minst sagt.

Dags att sätta fart! Gomorro'n Sverige! {#emotions_dlg.lip}

Otroligt!

2009-07-12

Och efter sju dagars konstant regnande, uppenbarade sig solen!

 

 

God morgon gott folk!!! ![:D](/img/smilies/grin.png)

Transformers x2

2009-07-11

Mr.Blond å jag styrde kosan till Pennybridge igår för att slå oss ner i den största biosalong någonsin skådad! Hela 50 platser slogs vi om för att kolla på Transformers! ![;)](/img/smilies/secret_laugh.png) Ja, jag vet att jag redan har sett den, men den är så bra!!! Tyvärr förstördes väl allt av att snubben bredvid Mr.B fes konstant ^^

 

Tidigare på dagen sprang vi runt på IKEA (^_^) och på Marieberg Köpcentrum och hann med en smarrig lunch/middag innan bion.

 

 

Väl hemma på kvällen möttes vi av mammas stolthet aka rabatten... Jättefint imo ![:)](/img/smilies/happy.png)

 

 

Så jävla ballt!

2009-07-09

 

Så freaking bra gjort!!!

Det är så kul när folk lägger ner liiite energi i saker, för resultaten blir så oroligt bra men framför allt uppskattade!

 

Tjäna snabba pengar gratis!!!

2009-07-08

Gratis är gott, visst heter det väl så? ![;)](/img/smilies/secret_laugh.png) Gratis5.se är en sajt där du enkelt kan samla ihop poäng och växla ut dem mot kläder, makeup, något till hemmet, en start på en ny telefon m.m. Du tjänar snabba och enkla pengar och allt du behöver göra är att besöka hemsidor, delta i undersökningar eller bara passa på att samla poäng när du ändå ska shoppa den där snygga tröjan över nätet. När du fått dessa poäng, kan du byta in dem mot presentkort, helt gratis!

 

 Gratis5.se

 

Gör som jag, klicka in och registrera dig... Fort går det ska du veta och vips sitter du där med ett presentkort i handen! ![:D](/img/smilies/grin.png) När du registrerar dig får du 50p att starta med, men reggar du dig via länken där uppe får du ytterligare 25p - helt gratis dessutom ![:D](/img/smilies/grin.png)

 

Elaka padda!!

2009-07-08

Jo, vi har en sån här... en riktig elaking. Han leker terrorist och lyckas med det ^^ Hemma i Degerfors har vi tre stycker sköldpaddor, två hanar och en hona. Okej om den ena hanen gav sig på den andra för att markera revir, då hade man iallafall förstått det, men han lemlästar ju honan också. Stora köttsår över ögon, i nacken, på tassarna å svansen :/

 

 

Nu är det så att denna terrorist blir utvisad titt som tätt, och trots att det är en vattensköldpadda vi pratar om, har den spenderat mer tid på land senaste månaderna ^^ Men nu har vi hittat ett litet akvarium som vi gjort iordning, så att han slipper ligga i en hink så snart han biter tag i nån av de andra två. Nu är det deras tur att få lite fri luft, stackarna är väl alldeles utmattade efter allt jagande.

 

Vi var iväg till Thomas Zoologiska tidigare idag, där finns det fiskar vill jag lova! Jag blir så sugen på att införskaffa mig ett litet akvarium till lägenheten i Norrköping...

 

 

Holy crap!

2009-07-08

Gissa om det åskar och mullrar ute!? Regnet står som spön i backen å satan vad det smäller högt!!! Som tur är har jag saker jag kan sysselsätta mig med inomhus... Det påminner mig om åskvädret på Koh Lanta för några år sen. Det är lika svart nu som då ^^

 

Jag känner mig som ett litet barn!

2009-07-07

Haha ja, jag känner mig som ett litet barn verkligen... ett barn som inte kan sluta leka med sina leksaker ^^ Mmm, så är det! Jag kan inte sluta pilla på min nya mobil ![:D](/img/smilies/grin.png) MUMSI!!!

 

Nu säljer jag mina skönheter :(

2009-07-06

Tyvärr är det så att jag har ett gott öga till skor och jag har en tendens att köpa på mig allt för många par. Därmed har jag bestämt mig för att sälja ett par av mina favoriter. De är alldeles för stora för mig vilket innebär att jag heller aldrig har använt dem annat än inomhus framför spegeln...

 

Jag har skostrl 35-36 och de glappar lite mer än 1cm i hälen. Det står ingen storlek i skorna med skulle tippa på att tom en 38a kan ha dem. Nypriset på dessa var 1299;-

 

 

 

Frågan är nu om det finns intresse av att bli ägare till dessa skor?

Isf är det bara att höra av sig här ![:)](/img/smilies/happy.png)

 

Ibland spricker det...

2009-07-05

Ibland spricker planeringen helt och Mr.Ångest kommer krypandes...


Egna jordgubbar!

2009-07-05

Dagens frukost - den bästa av alla! Flingor, mjölk och jordgubbar!!! Damn va gott ![:D](/img/smilies/grin.png) Traskade ner till landet vi har ute på gården imorse å plockade åt mig ett par röda gubbar... jag slog mig ner i solen ute på altan och njöööt av hur gott det är med frukost ibland, hihi ![:)](/img/smilies/happy.png)

 

Bilden är tagen med nya mobilen... Inte helt illa pinkat imo!

En sån dag...

2009-07-04

Jag vaknade imorse vid 04 - klarvaken, och regnet öste ner. Det smattrade mot fönsterbrädan och jag hörde hur mina föräldrar (som också hade vaknat av regnet) låg och suckade åt vädret. Efter väldigt mycket om och men, så kunde jag äntligen somna om igen vid 06 och sov hela vägen till halv sju!!!

 

Äta frukost, packa, packa och packa saker i all oändlighet... Städa, damma rent och torka golv och vid lunch var vi äntligen på väg till Degerfors. Väl framme i Örebro skulle vi tydligen in på Rusta eftersom mamma hade satt sikte på ett par glaskular att ha i fontänen, så det var bara att så snällt svänga in med henne. Det var det minsta jag kunde göra efter att hon suttit livrädd bredvid mig i bilen och febrilt letat efter handtaget i taket (men som tyvärr inte finns där), så det slutade med att hon klängde sig fast i dörren och kved; "sakta ner!", "det svänger, bromsa!!!", "inte så fort... herregud vad du kör!"... Men lyssna inte på henne, jag kan faktiskt köra bil ![:P](/img/smilies/wink.png)

 

Home sweet home, dags att hämta min telefon! MUMS ![:D](/img/smilies/grin.png) Love it!!! Nu har jag något att leka med kommande dagarna, hihi!

 

Bjuder på en bild från en blomma på altanen ![:)](/img/smilies/happy.png) Underbar, right? 

Top 10 favoriter - Skor

2009-07-03

När jag höll på å rensade i garderoben efter saker som skulle med hem till Degerfors, började jag rota bland mina skor. Och jag tänkte visa er mina Top 10 favoriter att ha på fötterna under sommaren ![:D](/img/smilies/grin.png)

 

1. Kurt Geiger -- 2. Andrea Alatlanzi -- 3. Emma Cook -- 4. Chinese Laundry

5. Kurt Geiger -- 6. Vagabond -- 7. Jane Doe -- 8. Bianco

9. The Rocketdog -- 10. Etnies

 

Vilka faller dig i smaken? Ingen, någon enstaka eller flera?

 

Jag utmanar Ann, Micki, Caroline, Alexandria och Erika att visa upp sina Top 10 favoriter att pryda fötterna med på sommaren! ![:D](/img/smilies/grin.png) Enjoy ladies!

 

Woho!!

2009-07-03

Min mobiltelefon finns redan att hämta ut!!! Jag beställde den sent, sent i förrgår kväll, igår morse hade ordern tagit emots och behandlats... och nu är den redan framme! ![:D](/img/smilies/grin.png) Too bad att jag skickade den till Degerfors, dit kommer jag ju inte förrän imorron! Wohooohihi ![:D](/img/smilies/grin.png)

 

Snälla åska, snälla!!!

2009-07-02

Det är så sjukt kvavt och det ger mig sån skallebang. Har stått på jobbet idag i 8h och det må ha varit kallare än utomhus, om det inte vore för att man stod bakom den där j*vla grillen!!! Det blir SÅ varmt... Sen all stress på det, otrevliga kunder och ingen chans att andas ut och hinna dricka vatten. Resultatet av det - skallebang!

 

 

 

Nu är jag äntligen hemma, har hunnit med å diska ordning lite också. Mmm visst är jag duktigt ^^ Egentligen skulle jag behöva städa och packa ordning lite grejer inför imorgon, mina päron dyker upp och hjälper mig ta hem lite saker över sommaren, men jag orkar verkligen inte! Jag är alldeles matt i hela kroppen och att huvudet värker gör inte saken bättre!

 

Ohh vet ni!! Precis när jag skriver det här så börjar det regna! Hallelujah!!!! Önskar jag var 3år igen så jag kunde springa ut och dansa i regnet ![:P](/img/smilies/wink.png)

 

Innan jag ens hinner publicera inlägget är solen tillbaka och regnet varade i 7.4s . . . .

Nokia N97 beställd!!!

2009-07-01

Då var den beställd! Japp, med lite ågrenkänsla i magen över att den var så dyr är den dock beställd. Jag får intala mig att den inte kommer vara så dyr i det långa loppet om man ser till hur mycket den kommer användas. Den kommer bli betydligt mer prisvärd än många av mina jeans som ligger i garderoben med prislappen kvar ^^

 

 

Hihihi på måndag är den förmodligen framme i Degerfors å då kommer jag vara helt upptagen med den ![:P](/img/smilies/wink.png) Äntligen en ny leksak!!!

I brist på annat...

2009-07-01

 

... så drog jag på mig träningskläderna för andra gången idag och gav mig ut på springtur nr2 för dagen ![:)](/img/smilies/happy.png)

 

 

Duschen? Ja tack!

 

 

Paj a la Nat0

2009-07-01

Jag vet inte riktigt varför, men jag kan inte hålla mig till recept... det går bara inte. Jag tycker bättre om att få en idé om vad man KAN göra och sen trolla lite själv med vad som finns hemma. Personligen tycker jag att en middagspaj ska ha en fastare och "segare" konsistens jmfr med en snaskpaj som ska vara kraprig och smulig. Så den här makrillpajen föll mig i smaken helt å hållet! ![:D](/img/smilies/grin.png)

 

 

Jag kan inte ge något exakt recept eftersom jag måttade efter vad jag själv tyckte lät bra. Anyway, om du skulle vilja prova själv så finns ingredienserna här, mätt på en höft:

 

2dl mjöl
1dl grahamsmjöl
2dl havregryn
½ mannagryn
½ dl flytande margarin
3 msk Kesella 10%
3-4 msk vatten beroende på önskad konsistens
1½ tsk salt

 

Låt stå kallt i 30min innan du knådar ut i pajformen. Förgrädda pajskalet ca 10min innan önskad fyllning fylls på. Idag valde jag något så enkelt som makrill i tomatsås (himla gott faktiskt, å fisk ska vara nyttigt har jag hört).

 

För den som vill testa utgångsreceptet innehöll det 3dl vetemjöl, 125g kesella, 50g flytande margarin, 2msk vatten, 1tsk salt.

Trööök!

2009-07-01

Vädret är bättre idag, lite småmulet vilket resulterar i lite mildare temp... tack å lov. När jag kom fram till bilen igår (som jag förövrigt har tagit ner hit till Norrköping igen) så hade jag fått en fet jävla repa på förardörren!!! Dessutom, så hade puckot som åstadkommit denna lilla present till mig, dragit med fingret över repan för att se hur farligt det var... Djup som den är, går den hela vägen ner i plåten :( Men uppenbarligen var det inte allvarligt nog för att vara människa nog att lämna en lapp om det... Jag blir så jävla förbannad!!!

 

Jag är ledig idag, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra trots det... Ska laga mig en paj sen iallafall, inte snaskpaj utan en middagspaj. Har kommit på ett nytt recept, ska se om det blir hiss eller diss på det ![:P](/img/smilies/wink.png)

 

Dessutom närmar jag mig ett beslut om telefonerna där nere. Det lutar starkt mot en Nokia N97, den känns bara helt rätt för mig. Tyvärr är den väl ganska dyr, men jag har å andra sidan telefonerna länge (den jag har nu firar snart 3½år ^^).. Så i längden kanske det inte blir så farligt ändå.

 

Nu kommer postgumman cyklandes också, undrar om hon har några fler otrevliga överaskningar åt mig...