Inflyttningsfest hos Robert och Amanda

2022-07-22 - Uncategorized

Idag väntade en 4,5 h lång bussresa ner till Västervik för att kunna vara med på Robert och Amandas inflyttningsfest! De köpte hus förra året och håller på att totalrenovera det, men Amanda ville så gärna ha en fest innan de fått i ordning allt så att de slipper oroa sig om folk förstör något ^^ 

Till min bussresa ner hade jag bokat dubbla säten, dvs. sätet bredvid mig var också mitt så att jag fick sitta själv (fy fan va värt)! Med paddan i högsta hugg hann jag se två filmer innan vi var framme och när vi svängde in på stationen i Västervik såg jag Johan stå där med ett stort leende. När jag klev av så fick jag en sån himla lång och bra kram av honom! Va löjliga vi är, men vi saknar verkligen varandra efter bara ett par dagar ifrån varandra. 

Tina bjöd på småplock, grillat och sallad på kvällen innan vi båda stupade i sängen, trötta som få!

Under lördagen mötte vi upp Johans kompisar Micke & Carro och Martin & Jenny för en lunch innan kvällens fest. Vi hade inget bord bokat eftersom "i Västervik finns det alltid bord", enligt Robert. Mmm... just det. Inte när det regnar kan jag tala om ^^ Och folk var som galna, det fanns inget system för att vänta in lediga bord, det var huggsexa deluxe. Efter lite om och men fick vi tillslut plats och vi mumsade i oss vår lunch innan det var dags för festen.

Vi var typ först på plats och hjälpte till att få i ordning på det sista - bord, stolar, dukning, fördrink, matförberedelser, m.m. Amanda var så himla besviken på vädret eftersom hon hade sett en utomhusfest i solsken och partytält framför sig. Det slår aldrig fel, men vi lyckades pricka in den enda regndagen på flera veckor. Men, vi försökte hålla humöret uppe och så snart folk var på plats blev det en bra fest iaf och vädret var snart bortglömt!